• 0517 412224
  • info@pkvh.nl

Assortiment

BEHANG

Wij kunnen wel met trots zeggen dat wij een hele ruime en mooie collectie behang op voorraad hebben. Naast deze voorraad hebben we een enorme keuze aan behangboeken waar u voldoende inspiratie uit kunt halen met ook boeken speciaal voor de inrichting van een kinderkamer.

De verschillende merken die wij leveren:

VERF & VERFBENODIGDHEDEN

Voor ieder oppervlak, zowel binnen als buiten, hebben wij de juiste kwaliteit verf. Met onze mengmachines zijn wij tevens in staat om voor u iedere kleur te maken die u maar wenst.

Door onze samenwerking met diverse verfleveranciers zijn wij al jaren het verkooppunt van verf voor diverse schepen en fabrieken en loodsen.

Wij hebben verschillende adviseurs die bij u ter plaatse het passende verfsysteem kunnen adviseren.

Enkele diverse merken die wij leveren zijn :

GORDIJNEN EN ZONWERING

In onze uitgebreide stoffencollectie vindt u vitrages, inbetweens, gordijnstoffen en zelfs enkele meubelstoffen. Als u op zoek bent naar een rolgordijn of duorolgordijn, een plissé, een jaloezie of een andere vorm van zonwering zoals lamellen en vouwgordijnen of zelfs horren dan vindt u die ook.

In onze uitgebreide showroom kunt u diverse voorbeelden onder het genot van een kopje koffie en een deskundige uitleg bekijken.

Wij kunnen u in onze winkel adviseren over de verschillende mogelijkheden, maar als u dit wenst dan komen wij ook kosteloos bij u thuis voor het passende advies.

De verschillende merken die wij leveren:

 

VLOEREN

Wij kunnen met onze uitgebreide vloercollectie altijd iets vinden dat aansluit op uw smaak en sfeer. Laminaat of Tapijt, Vinyl of Marmoleum en zelfs PVC kunt u allemaal vinden in onze winkel, inclusief een passend advies.

Naast een nieuwe vloer kunt u bij ons ook terecht voor het onderhoudt van een bestaande vloer. In ons assortiment zitten verschillende soorten kleurbeitsen, vloerlakken in verschillende kleuren en diverse glansgraden, oliën en diverse passende reinigingsmiddelen.

De verschillende soorten vloeren: